VIDA I DIGNITAT

La soledat i l’aïllament social de les persones grans és una realitat que queda invisibilitzada darrere la porta de casa. Conscients d’aquesta realitat, neix el projecte Vida i Dignitat amb la finalitat de poder donar-hi resposta a través de l’acció i l’acompanyament.

Vida i Dignitat és un projecte de prevenció i suport a persones grans en situació de vulnerabilitat social, soledat, maltractament, manca d’autonomia i aïllament social. Des del projecte es treballa per afavorir la socialització i la inclusió comunitària de les persones grans mitjançant l’acompanyament i el seguiment individualitzat amb la finalitat de prevenir situacions de dependència i millorar la seva qualitat de vida.

La nostra activitat consisteix a visitar a les persones grans majors de 80 anys per tal de detectar situacions de vulnerabilitat i donar-hi resposta.

Per fer-ho realitzem una valoració integral de la persona tenint en compte aspectes socials, familiars, de salut, accessibilitat, i de l’entorn. L’efectivitat del projecte recau en l’estreta col·laboració amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vic, ja que permet derivar les situacions d’extrema vulnerabilitat i actuar amb rapidesa.

D’altra banda, per donar resposta a les situacions de risc social, soledat, i aïllament social comptem amb el voluntariat de l’entitat, el seguiment individualitzat i els Espais Socials.

DADES SIGNIFICATIVES 2021

persones majors de 80 anys valorades al domicili

seguiments telefònics

visites de seguiment al domicili

persones acompanyades setmanalment

accions de voluntariat

DESCARREGAR LES MEMÒRIES

2016

2017

2018

2019

2020

CONTACTA

Envia'ns la teva consulta o suggeriment.
Estarem encantats d'escoltar-te i donar-te resposta.

Avís legal*