ASHES, l’entitat social que treballa per a la inclusió social i la sostenibilitat, ha celebrat amb gran èxit la inauguració de la seva nova botiga de mobles restaurats i de segona mà a Vic.

ASHES Botiga Solidaria Inauguració

L’acte va comptar amb la presència de més d’un centenar de persones, entre les quals es trobaven membres de l’entitat, autoritats locals i representants de la societat civil.

La inauguració va ser presidida pel president de l’entitat ASHES, Joan Redorta, que va destacar l’important paper que té la botiga en la promoció de la sostenibilitat i la inclusió social a la ciutat de Vic. També van estar presents el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic, Sr. Albert Castells, la regidora Sra. Núria Homs i Sr. Alfred Vara de l’agència de residus de la Generalitat de Catalunya.

ASHES Botiga Solidaria Inauguració Sr Redorta

Durant l’acte d’inauguració, els assistents van poder recórrer la botiga i descobrir l’ampli ventall de mobles i objectes decoratius que s’hi oferien.

«Estem molt contents del resultat de la inauguració, que ha estat un èxit gràcies a la gran afluència de persones i a la participació de les autoritats locals i de la societat civil», va declarar Joan Redorta. «La nova botiga ASHES és una mostra del nostre compromís amb la sostenibilitat i la inclusió social, i estem convençuts que ens ha de permetre finançar més projectes socials i d’ajut a la gent gran».

ASHES Botiga Solidaria Inauguració Sr Castells

La nova botiga ASHES ubicada molt a prop de la nova biblioteca Pilarin Bayès i ofereix una àmplia varietat de mobles i objectes decoratius, que han estat curosament seleccionats i restaurats per a garantir la seva qualitat i durabilitat.

ASHES Botiga Solidaria Inauguració

Per més informació contacteu amb:

Sra. Jeorgelina Santiso
Tel./ WhatsApp: 605 434 881
Email: [email protected]