ASHES, una entitat social de la ciutat de Vic, obra una botiga social que dona continuïtat a la seva activitat de recuperació i restauració de mobles vells i antics.

La botiga està ubicada a la Rbla. Josep Tarradellas, 2 amb cantonada a la Carretera de La Guixa i obrirà les seves portes al públic el proper u de març.

La botiga, amb 140 m2 d’exposició i venda, ofereix una àmplia selecció de mobles restaurats i renovats, des de taules i cadires fins a armaris i tota mena d’accessoris per la llar.

Ashes botiga social

Tots els mobles són obtinguts a través de donacions, buidat de pisos o de recuperació i són restaurats per voluntaris i persones en procés d’integració laboral de programes que l’entitat impulsa i amb l’objectiu de promoure la reutilització i la sostenibilitat.

Ashes botiga social

A més de la venda, l’entitat també ofereix tallers i cursos sobre com restaurar mobles i altres objectes, així com activitats socials per a la comunitat.

«- Estem molt emocionats de poder oferir a la ciutat de Vic un nou punt de venda i de contacte social, no defallirem en el nostre esforç de continuar impactant en les persones, la comunitat i en el medi ambient «, ha declarat el president d’ASHES, Joan Redorta. » – La botiga no només ofereix una opció sostenible per a la compra de mobles, sinó que també promou la inclusió social i la participació comunitària”-

Els beneficis generats seran destinats a finançar els programes socials de l’entitat.

Ashes botiga social