Aquest estiu, arriba una nova edició del RESSÒ! Una iniciativa innovadora pel consum responsable i l’economia circular. Amb un toc singular i de qualitat, el mercat social Ressò posa de manifest la reutilització com una alternativa sostenible i responsable.

L’organitzem conjuntament amb l’Associació Tapís, la Cooperativa Fera Ferotge, la Fundació Areté i la Fundació Trueta, 4 entitats de la Plana amb qui compartim el valor de la sostenibilitat.

Al mercat hi podeu trobar tota mena d’objectes de segona mà prèviament seleccionats i restaurats per les entitats organitzadores: mobles, roba, parament de la llar, bicicletes o joguines, entre altres.

Us esperem a l’Orfeó de Vic, a la Plaça de Santa Cecília 9, del 8 al 21 de juliol en els següents horaris:

👉🏼 De dimarts a diumenge, de 10.00 h a 13.30 h i de
👉🏼 De dilluns a dissabte de 17.00 h a 21.00 h

I també tindrem una bona agenda de tallers i activitats:

  • 8/07 a les 18:00h ÉS POSSIBLE EL CONSUM CONSCIENT? Xerrada i taula rodona a càrrec d’Albert Vinyals, doctor en psicologia del consum i posterior debat amb representants del Ressò i de Residu Zero Osona
  • 10/07 a les 18:30h LA RENOVA Espai d’autoreparació de petits electrodomèstics de la Comunalitat de Vic
  • 15/07 a les 18:00h CINEFÒRUM AMB PEL·LÍCULA ‘ISREALISM’, un documental de l’any 2023 dels directors Erin Axelman i Sam Eilersten.
  • 17/07 a les 18:30h TALLER DE REUTILITZACIÓ DE ROBA a càrrec de l’Associació Tapís per a públic familiar.

Donem les gràcies a l’Ajuntament de Vic, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Creixement Creacció, la Mancomunitat La Plana i la Generalitat de Catalunya per a fer-ho possible.